skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak
Verzorg Je Nagels Met De Verzorgingsproducten Van Pink Gellac

Verzorg je nagels met de verzorgingsproducten van Pink Gellac

Stijlvol verzorgde nagels met Pink Gellac

Ben je zuinig op je nagels? En wil je graag dat ze er elke dag op hun best uitzien? Met de verzorgingsproducten van Pink Gellac heb je wel twee weken lang de prachtigste nagels. We hebben een groot assortiment kleuren en afwerkingen. Bovendien hebben we alle accessoires in huis om de gellak goed aan te brengen. Zo blijven je nagels het langst zitten. In dit blog lees je meer over de verzorging van je nagels met de verzorgingsproducten van Pink Gellac.

Het aanbrengen van de gellak

Steeds meer mensen kiezen voor gellak nagels in plaats van kunstnagels. Met gellak blijven je nagels namelijk mooi dun. Daarbij behouden ze hun natuurlijke flexibiliteit. Het aanbrengen van de gellak kun je eenvoudig zelf doen. Wanneer je gellak nagels wil zetten, begin je natuurlijk met het schoonmaken en vijlen van je nagels. Vervolgens breng je de basislaag aan, dan de kleurlak en ten slotte de topcoat. Na elke laag gaan je nagels 30 tot 60 seconden onder de gellak lamp. Deze LED-drooglamp zorgt ervoor dat de lak snel droogt en hard wordt. Zo verschilfert de gellak niet. Ook krimpt hij niet en blijven de kleuren stralen. Zo zien je gellak nagels er na twee weken nog steeds als nieuw uit.

Verzorgingsproducten voor je nagels

We hebben alle producten in huis om je nagels optimaal te verzorgen. Zoals vijlen om je nagels in de juiste vorm te krijgen, Orange Woodsticks om je nagelriemen terug te duwen en cleaner om je nagels te ontvetten. Naast natuurlijk de gellak zelf, hebben we diverse bases voor een optimale hechting en topcoats om je nagels af te werken en goed te beschermen. Met de verschillende borsteltjes maak je nagels met je eigen design. En natuurlijk is de drooglamp belangrijk voor het snel drogen en uitharden van je nagels. Wil je de ultieme verzorging? Denk dan eens aan nagelriemolie, nagel foundation en nail recovery. Starters kunnen aan de slag met de handige startersets.

De voordelen van Pink Gellac

Met de verzorgingsproducten van Pink Gellac zien je nagels er dus altijd op-en-top verzorgd uit. In het kort nog even de voordelen van Pink Gellac op een rij.

  • Gellak blijft tot wel 2 weken zitten zonder af te brokkelen
  • De natuurlijke flexibiliteit van de nagels blijft behouden
  • In tegenstelling tot kunstnagels heb je bij gellak geen verdikking
  • Gellak is veel steviger dan normaal nagellak
  • Gellak is gemakkelijk te verwijderen in de salon

Meer informatie over verzorgingsproducten van Pink Gellac

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast bent geraakt om verzorgingsproducten uit de Pink Gellac set te proberen? Of heb je vragen over de producten of wil je advies? Bel dan naar 035 737 04 57 of stuur ons een mail.

Back To Top