skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak
Shop Nu De Nail Art Tools Bij Jouw Pink Gellac Winkel

Shop nu de Nail Art Tools bij jouw Pink Gellac winkel

Nieuw: Nail Art Palette & Brushes

Wil je opvallen met jouw gellak nagels? Met de Nail Art Tools van Pink Gellac gaat dat zeker lukken. Met deze Tools en Brushes creëer je de mooiste nagels in elke kleur en met elk patroon. Onmisbaar dus voor elke Nail Art lover, beginners en professionals. Pink Gellac biedt nu ook een zesdelige Nail Art Set van hoge kwaliteit. Hierin vind je vijf Nail Art Tools en een Nail Art Palette. Waar wacht je nog op? Get creative!

Complete Nail Art Set

Je haalt het maximale uit je creativiteit met de complete Nail Art Set van Pink Gellac. In deze set vind je de volgende tools:

  • Dotting Tool
  • Fan Brush
  • French Manicure Brush
  • Detail Brush
  • Flat Brush

De set is natuurlijk niet compleet zonder een Nail Art Palette. Wij laten je graag zien welke bijzondere effecten je met de verschillende onderdelen kunt creëren.

Nail Art Palette

Met de Nail Art Palette verzamel je al jouw Pink Gellac kleuren op één plek. Je hebt vijf vlakken om je kleuren in aan te brengen. Je kunt de kleuren ook op het palet mengen, zodat je jouw unieke kleur samenstelt. Ga hiermee aan de slag, ontwerp de geweldigste creaties en voel je een echte artiest.

Dotting Tool

Voor een echte Nail Art lover kan de Nail Art Set niet zonder de Dotting Tool. Beide kanten van deze tool hebben een bolletje aan het uiteinde. Hiermee zet je in een handomdraai stipjes in verschillende formaten. Makkelijk, snel en met een prachtig resultaat.

Fan Brush

Wil je graag spikkelpatronen aanbrengen? Gebruik dan de Fan Brush. Je dipt eenvoudig de Fan Brush in de gellak en brengt dit vervolgens al stippelend aan op de nagel. Doordat dit penseel de vorm van een waaier heeft, kun je ook losse glitters makkelijk aanbrengen.

Nog meer Brushes

In de Nail Art Set vind je nog drie Brushes. Met de French Manicure Brush kun je dankzij de schuine vorm van het penseel makkelijk een French Manicure smile-line aanbrengen. Met de Detail Brush breng je strakke, dunne lijnen en gedetailleerde designs moeiteloos aan. De Flat Brush is juist perfect voor het opvullen en inkleuren van grotere vlakken, het zetten van strakke brede lijnen en de one-stroke techniek.

Een Pink Gellac winkel bij jou in de buurt

Heb je zin gekregen om aan de slag te gaan en de geweldigste gellak nagels te creëren? Shop dan nu de Nail Art Tools bij jouw Pink Gellac winkel.
Wil je meer weten over ons brede assortiment nagellak en bijbehorende Nail Art Tools? Neem dan contact met ons op via 035 737 04 57 of info@pinkgellac.nl. Je mag ons ook altijd een bericht sturen via Facebook of WhatsApp. We zijn bereikbaar van 09:00 tot 23:45 uur en antwoorden meestal binnen één uur.

Back To Top