skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak
Shop De Nieuwe Exotic Chaos Kleuren Van Pink Gellac

Shop de nieuwe Exotic Chaos kleuren van Pink Gellac

De jungle van zomerse kleuren

Haal het beste in jezelf naar boven en dompel je onder in de jungle van intense, zomerse kleuren met de nieuwe Exotic Chaos kleuren van Pink Gellac. Deze kleuren zijn niet alleen perfect voor de nazomer, maar geven je outfit ook een kinky accent. Je dag kan niet meer stuk met de vrolijke kleuren van Exotic Chaos! Individueel zijn het prachtige, felle kleuren die je sterke persoonlijkheid benadrukken, maar in combinatie met elkaar ontstaan de wildste kleurcreaties. Ga los met Pink Gellac’s nieuwe Exotic Chaos collectie of experimenteer met vriendinnen!

Vijf tinten chaos

Met maar liefst vijf nieuwe felle kleuren kun je weer lang vooruit. Met de Iris Purple creëer je een unieke zomerse look, maar je kunt hem ook goed combineren met een zakelijke kledingstijl. Hou je van paars, maar wil je een wat vrolijkere kleur? Kies dan voor Lotus Lila die perfect past bij een vrolijke bikini en strandhoed! Kom in romantische sferen met Taffy Pink of laat jezelf zien met de Chaotic Pink. Of neem de tropische route door te kiezen voor Mandarine Orange. Met deze opvallende tinten ben je hoe dan ook een echte babe deze zomer.

Laat jezelf van je beste kant zien

Ben jij een avontuurlijk type? Ga dan voor twee of meer kleuren van de nieuwe collectie Exotic Chaos van Pink Gellac en combineer! Je kunt bijvoorbeeld nail art maken door verschillende tinten te gebruiken, of kiezen voor een ombre overgang met bijvoorbeeld twee kleuren uit hetzelfde palet. Wil je een feestelijke look? Kies dan voor de Color Box Exotic Chaos die alle kleuren bevat en ga los. Je mag gezien worden!

De wet van de jungle

Wees er snel bij, want de nieuwe Exotic Chaos kleuren van Pink Gellac gaan hard! De vrolijke, felle kleuren houden de zomer nog even vast en laten je stralen in je strandjurk, jeans of hoody. Kies voor chaos, wildernis en romantiek met de nieuwe kleuren Exotic Chaos van Pink Gellac. Meer weten over ons brede assortiment nagellak en accessoires? Neem dan contact met ons op via 035 737 04 57 of info@pinkgellac.nl. Je mag ons ook altijd een bericht sturen via Facebook of WhatsApp. We zijn bereikbaar van van 09:00 tot 23:45 uur en antwoorden meestal binnen één uur.

Exotic-Chaos-kleuren

Back To Top