skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Nieuws

Shellac van Pink Gellac

Hou jij ook zo van mooie en verzorgde nagels? Wij van Pink Gellac zeker wel! Het enige nadeel is dat nagellak altijd weer zo snel gaat verschilferen, wat een onverzorgde indruk geeft. En het opnieuw aanbrengen duurt dan ook weer zo lang, omdat je telkens moet wachten totdat je basislaag, kleurlaag en topcoat gedroogd zijn. Gelukkig is er een uitkomst voor dit probleem: shellac!

Wat is shellac?

Shellac heeft zijn goede naam in de beautywereld dubbel en dwars verdient. Deze ijzersterke nagellak blijft lang zitten en is niet schadelijk voor je natuurlijke nagels. Ook niet geheel onbelangrijk: het is in alle kleuren van de regenboog te krijgen. Shellac is een soort mix tussen ‘gewone’ nagellak en gellak. Hierdoor blijft het veel langer zitten dan gewone lak (tot wel twee weken), en is het minder schadelijk voor je nagels dan gellak. Bovendien droogt het zeer snel door dezelfde uv-technologie die ook voor gellak gebruikt wordt.

De voordelen van shellac

Om het allemaal wat overzichtelijker te maken zullen we de voordelen even snel voor je op een rijtje zetten:

  • Het is steviger dan nagellak en blijft daarom veel langer zitten
  • Het is minder schadelijk voor je nagels dan gellak
  • Door de uv-technologie droogt het veel sneller
  • Het ziet er een stuk natuurlijker uit dan nepnagels
  • Je nagels lakken is in een mum van tijd gepiept

Kortom, snel naar de nagelstudio en laat je nagels verwennen met shellac!

Pink Gellac nagelstudio's

Shellac kopen in een nagelstudio in jouw buurt

Aanbrengen in de nagelstudio

Vraag de volgende keer dat je naar de nagelstudio gaat dus ook naar de shellac van Pink Gellac! De styliste zal je nagels eerst reinigen en vijlen. Vervolgens wordt er een basis coat aangebracht en worden je nagels onder de uv-lamp geplaatst om te drogen. Dan is het tijd om de kleur aan te brengen, meestal gebeurt dat in twee lagen. Deze worden na elke laag ook weer onder de nagel-zonnebank geplaatst. Ten slotte wordt er nog een topcoat aangebracht, deze wordt verlicht, en je bent helemaal klaar om te genieten van je nagels met shellac!

Probeer het zelf!

Je nagels in de mooiste kleuren laten lakken is dus in no-time gedaan! Ga ook langs bij je nagelstudio en vraag daar naar Pink Gellac. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in onze webshop om al onze lakjes zelf uit te proberen. Voor je het weet geniet je minimaal twee weken lang van je mooie nagels door de shellac van Pink Gellac!

Safari_colorbox

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S

      Back To Top