skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak
NIEUW: Permanent Marker Voor Je Nagels

NIEUW: Permanent marker voor je nagels

Bekijk nu onze nieuwe permanent marker voor je nagels!

Heb jij al langere tijd de behoefte om iets creatiefs te doen met je nagels? Iets anders dan een egale kleur? Dan hebben we goed nieuws voor je in de vorm van onze nieuwe permanent marker voor je nagels! Met deze simpele maar fijne tool, maak je de meest eigen, vrije en creatieve illustraties op je nagels. Dus laat je fantasie de vrije loop en maak je nagels nog unieker met onze nieuwe permanent marker!

Het fijne van onze nieuwe permanent marker

Met onze nieuwe permanent marker haal je niet alleen veel creatieve vrijheid in huis voor je nagels. Onze nieuwe tool biedt je ook nog de volgende voordelen:

  • Eenvoudig je eigen nailart maken
  • Je nummert er eenvoudig je Color Pops mee
  • Twin tip van 0.8mm en 1.8mm
  • Waterbestendig
  • Met zwart als kleur valt deze altijd op op een lichte achtergrond

De trend gaat verder en verder

Het verzorgen en versieren van je nagels is al jaren een trend. Het is niet alleen maar een manier om jezelf te verzorgen en om er simpelweg flitsend uit te zien. Het is ook een manier om de wereld te laten zien wie je echt bent. Het is een manier van kleur bekennen. Met de nieuwe permanent marker heb je er nu oneindig veel mogelijkheden bij gekregen. Waar je met verschillende soorten nagellak al veel kanten op kan, heb je straks met de permanent marker nog meer opties in huis.

Oneindige mogelijkheden met de permanent marker

Waar je met de klassieke nagellak je nagels van verschillende kleuren kan voorzien, kun je met de permanent marker gaan voor alles wat jij maar wilt. Denk hierbij aan:

  • Patronen
  • Tekeningen
  • Vormen
  • Abstractie
  • Woorden

Ben je al een goede tekenaar? Dan kun je jouw talenten aan de wereld tonen met je nagels. Meer gepersonaliseerd kun je het je bijna niet wensen. Dus waar wacht je nog op? Laat de creabea in je los met de Permanent Marker.

Zoek een Pink Gellac winkel in de buurt

Ben je geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan met de permanent marker? Groot gelijk heb je! Shop nu snel jouw permanent marker bij bij eenPink Gellac winkel bij jou in de buurt.
Wil je meer weten over ons ruime assortiment nagellak en andere mooie producten die we te bieden hebben? Neem dan contact met ons op via 035 737 04 57 of info@pinkgellac.nl. Je mag ons ook altijd een bericht sturen via Facebook of WhatsApp. We zijn bereikbaar van 09:00 tot 23:45 uur en antwoorden meestal binnen één uur.

Back To Top