skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Prachtig gelakte nagels in Zwolle met Pink Gellac

Ga je binnenkort weer naar jouw nagelstudio in Zwolle voor mooie nagels? Vraag jouw nagelstyliste dan naar de prachtige, langhoudende gellak van Pink Gellac! Mooie verzorgde nagels zorgen ook voor een mooie algehele look. Pink Gellac biedt jou de ideale oplossing, wanneer je het telkens opnieuw lakken van jouw nagels niet meer ziet zitten. Gellak is namelijk een zeer speciale lak. Wat deze lak zo bijzonder maakt, dat vertellen wij je graag. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met je nagelstudio in Zwolle om direct de Pink Gellac te laten aanbrengen.

Wat maakt Pink Gellac zo bijzonder?

Je vriendinnen in Zwolle hebben je vast al over Pink Gellac verteld. Deze lak bestaat namelijk al een tijdje en wint steeds meer aan populariteit. Gellak lijkt op standaard nagellak, maar de verschillen zijn groot. Zo droogt gellak sneller op en blijft deze langer zitten. Dit komt doordat je met je nagels 1 minuut onder een speciale LED-lamp zit. Ook je nagelstudio in Zwolle zal ongetwijfeld een LED-lamp in huis hebben, wat het aanbrengen van Pink Gellac zeer eenvoudig maakt.

Wat kan gellak jou bieden?

Gellak is niet enkel een lak die snel droogt, want de lak biedt je nog veel meer. De voordelen ten opzichte van een gewone nagellak zijn:

 • Gellak blijft veel langer zitten dan gewone nagellak, wel 2 weken
 • Gellak is steviger dan gewone lak
 • Doordat het niet verdikt heeft gellak een veel natuurlijkere uitstraling dan kunstnagels
 • Je behoudt de natuurlijke flexibiliteit van je nagels
 • Gellak kun je eenvoudig zelf verwijderen

Nagelstudio zwolle

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Zwolle

Gellak laten aanbrengen in de nagelstudio

Het is vrij eenvoudig om jouw gellak te laten aanbrengen bij een nagelstudio in Zwolle. Kies je voor gellak, dan verwijdert de nagelstyliste eerst je oude nagellak. Ze zal je nagels vervolgens knippen, vijlen en schoonmaken. Hierna wordt de eerste basislaag aangebracht op je nagels. Zo worden je nagels beschermt en zal ook de kleur beter pakken. Alle kleurlagen worden laag voor laag aangebracht, waarbij je telkens 1 minuut met je nagels onder een LED-lamp zit. Na vertrek uit de nagelstudio in Zwolle hoef je je geen zorgen te maken dat je je nagels nog niet kunt gebruiken, want deze zijn dan al lang droog.

Maak een afspraak bij jouw nagelstudio in Zwolle

Een nagelstudio in Zwollo kan je dus voorzien van een mooie laag Pink Gellac. Laat je nagels stralen door ze professioneel te laten verzorgen. Gebruik onze store locator om te kijken waar bij jou in de buurt salons te vinden zijn die deel uitmaken van ons netwerk. Maak zodoende gemakkelijk een afspraak bij een nagelstudio in Zwolle.

Pink Gellac zwolle

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN ZWOLLE

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top