skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Professioneel gelakte nagels

Ga jij binnenkort weer naar je nagelstudio in Zoetermeer? Vraag je nagelstyliste direct naar de prachtige langhoudende gellak van Pink Gellac! Als je nagels er prachtig uitzien, geeft dit ook jouw algehele look een extraatje. Pink Gellac biedt je uitkomst als je steeds weer tegen het lakken van je nagels opziet. Deze gellak is namelijk zeer bijzonder. Waarom? Dat vertellen wij je graag. Lees snel verder of maak meteen een afspraak met je nagelstudio in Zoetermeer voor het laten lakken van je nagels met mooie Pink Gellac!

Wat maakt Pink Gellac speciaal?

Misschien hebben je vriendinnen in Maastricht je al over gellak verteld. Dit is namelijk geen nieuwe lak, maar wel een lak die nu zeer populair is. Je kunt de gellak enigszins vergelijken met normale nagellak. Er is echter een belangrijk verschil: gellak droogt snel en is langhoudend. Door middel van een LED-lamp wordt de lak hard en droog. Dit gebeurt door je nagels hier 1 minuut onder te houden. Je nagelstudio in Zoetermeer zal hoogstwaarschijnlijk ook over deze speciale lamp beschikken, waardoor ook jij de keuze kunt maken voor Pink Gellac.

Gellak biedt vele voordelen

Niet alleen is gellak sneldrogend, maar heeft ook nog andere voordelen in vergelijking tot de standaard nagellak:

 • Gellak blijft veel langer zitten dan gewone nagellak, maximaal 2 weken
 • Gellak is steviger dan gewone lak
 • Doordat het niet verdikt heeft gellak een veel natuurlijkere uitstraling dan kunstnagels
 • Je behoudt de natuurlijke flexibiliteit van je nagels
 • Gellak kun je eenvoudig zelf verwijderen

Nagelstudio zoetermeer

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Zoetermeer

Gellak aanbrengen in de nagelstudio

Je kunt gellak gemakkelijk en snel laten aanbrengen in je nagelstudio in Zoetermeer. Hierbij zal de nagelstyliste eerst de oude nagellak weghalen. Je nagels worden geknipt, gevijld en schoongemaakt. Vervolgens wordt hier een basislaag over aangebracht. Deze laag beschermt je nagels tegen verkleuring en zorgt dat de kleur beter blijft zitten. Hierna zullen de andere lagen worden aangebracht. Afsluitend wordt er een glanzende topcoat aangebracht. Je zit bij elke laag 1 minuut met je nagels onder een LED-lamp. Je weet dan ook zeker dat jouw nagels na een bezoek aan de nagelstudio in Zoetermeer snel droog zijn en dat je meteen weer iets met je handen kunt doen.

Afspraak maken bij je nagelstudio in Zoetermeer

Een nagelstudio in Zoetermeer kan je dus voorzien van een mooie laag Pink Gellac. Laat je nagels stralen door ze professioneel te laten verzorgen. Gebruik onze store locator om te kijken waar bij jou in de buurt salons te vinden zijn die deel uitmaken van ons netwerk. Maak zodoende gemakkelijk een afspraak bij een nagelstudio in Zoetermeer.

Pink Gellac zoetermeer

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN ZOETERMEER

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top