skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Hoge kwaliteit lak van Pink Gellac

Mooi verzorgde nagels kunnen je look helemaal samenbrengen. Echter is het telkens opnieuw aanbrengen van nagellak wel een heel gedoe. Ga daarom eens langs bij een nagelstudio in Utrecht en vraag naar de lak van Pink Gellac. Wat hier zo speciaal aan is, dat vertellen we je graag. Natuurlijk kun je ook meteen een afspraak maken bij een nagelstudio in Utrecht en daar naar het merk vragen!

Pink Gellac Utrecht

Gellak in plaats van gewone lak

Waarschijnlijk heb je wel eens van gellak gehoord. Het is namelijk geen nieuw begrip, maar is de laatste tijd wel flink gestegen in populariteit. Gellak lijkt op gewone nagellak, maar verschilt in een opzicht in het bijzonder flink met de standaard lak. Elke laag gellak wordt namelijk gedroogd en gehard door de nagels een minuutje onder een LED-lamp te plaatsen. Bij een nagelstudio in Utrecht hebben ze vaak zo’n speciale lamp. Laat hier dus je nagels lakken met Pink Gellac.

Hoe gaat de nagelstyliste te werk

Gellak aan laten brengen in een nagelstudio in Utrecht is zeer eenvoudig. Eerst wordt de oude nagellak van je nagels verwijderd, en ze worden geknipt, gevijld en goed schoongemaakt. Ook worden de nagelriemen netjes teruggeduwd. Vervolgens wordt de eerste laag gellak aangebracht. Dit is een basislaag die de nagel beschermd tegen verkleuring en ervoor zorgt dat de kleurlak makkelijker aangebracht kan worden. Er worden dan 2 á 3 lagen van deze kleurlak aangebracht, en hier komt dan nog een glanzende topcoat overheen. Zoals gezegd wordt de lak na elke laag gedroogd in de LED-lamp. Na het bezoekje aan de nagelstudio in Utrecht kun je dus zo je handen weer gaan gebruiken, want de lak is direct droog.

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Utrecht

Waarom kiezen voor gellak

Deze snelle droogtijd is dus een hele verbetering tegenover standaard nagellak. En gellak heeft nog meer voordelen! Wij zetten ze graag even voor je op een rijtje.

 • Gellak blijft een stuk langer mooi zitten, zo’n 2 weken
 • Gellak is veel steviger
 • Het heeft een meer natuurlijke uitstraling dan kunstnagels omdat het niet verdikt
 • De flexibiliteit van je natuurlijke nagels wordt behouden
 • Gellak is eenvoudig te verwijderen

Nagelstudio Utrecht

Maak snel een afspraak

Een nagelstudio in Utrecht kan je dus voorzien van een mooie laag Pink Gellac. Laat je nagels stralen door ze professioneel te laten verzorgen. Gebruik onze store locator om te kijken waar bij jou in de buurt salons te vinden zijn die deel uitmaken van ons netwerk. Maak zodoende gemakkelijk een afspraak bij een nagelstudio in Utrecht.

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN UTRECHT

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top