skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

De gellak van Pink Gellac

Mooi verzorgde nagels in een frisse kleur zijn een accessoire die bij een stijlvolle outfit niet mogen ontbreken. Maar wellicht heb je geen zin om steeds opnieuw je nagels te lakken. Ga daarom eens langs bij een nagelstudio in Tilburg en vraag daar naar Pink Gellac. Wat deze lak zo speciaal maakt? Dat lees je hier! Of maak meteen een afspraak in een nagelstudio in Tilburg en vraag het aan je nagelstyliste.

Nagelstudio Tilburg

Ga ook voor gellak

Maar wat is Pink Gellac nu precies? Van gellak heb je vast wel eens gehoord. Het is namelijk geen nieuw concept, maar is de laatste tijd wel erg in populariteit aan het stijgen. Gellak lijkt op gewone nagellak, maar er is een groot verschil: na het aanbrengen van een laag gellak plaats je je nagels onder een speciale LED-lamp. Dit droogt de lak en verhard deze. Daardoor is de lak niet alleen een stuk steviger, maar blijft hij ook veel langer zitten. Vraag bij een nagelstudio naar Pink Gellac. Dit is hoge kwaliteit gellak in ontelbaar veel kleuren. Laat de nagelstyliste van de nagelstudio in Tilburg daarom je nagels lakken met Pink Gellac.

Het proces van gellak aanbrengen

Het proces van gellak aanbrengen is zeer eenvoudig, en bovendien ook nog eens een stuk sneller dan het aanbrengen van gewone nagellak of kunstnagels. Na het knippen, vijlen en schoonmaken van je nagels wordt er een basislaag aangebracht. Deze beschermt je nagels tegen verkleuring en zorgt dat de kleurlak goed blijft zitten. Er worden dan 2 á 3 lagen kleurlak aangebracht. Ten slotte komt hier nog een topcoat overheen. Na elke laag plaats je je nagels ongeveer 60 seconden onder de speciale lamp. Omdat de lak meteen opdroogt, kun je je handen na het bezoek aan de nagelstudio in Tilburg meteen weer gebruiken.

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Tilburg

Waarom kiezen voor gellak

Naast het snelle drogen heeft gellak nog een aantal andere voordelen tegenover gewone lak en kunstnagels. Wij zetten deze voordelen op een rijtje:

 • In tegenstelling tot normale lak blijft gellak wel 2 weken zitten
 • Gellak is een stuk steviger
 • Je nagels blijven mooi dun, terwijl kunstnagels juist voor verdikking zorgen
 • Je behoudt de flexibiliteit van je natuurlijke nagels
 • Gellak is makkelijk weer te verwijderen

Nagelstudio Tilburg

Zelf een nagelstudio zoeken?

Ga ook langs bij een nagelstudio in Tilburg en laat je nagels lakken met Pink Gellac. Voer je locatie in op onze store locator en maak via de contactgegevens snel een afspraak bij een salon in Tilburg bij jou in de buurt. Laat je nagels stralen door ze professioneel te laten verzorgen.

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN TILBURG

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top