skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

De lak van Pink Gellac

Mooi verzorgde nagels maken je outfit helemaal af. Maar het steeds opnieuw aanbrengen van nagellak is wel een heel gedoe. Ga daarom eens langs bij je nagelstudio in Rotterdam, en laat hier gellak van Pink Gellac aanbrengen. Wat deze lak zo speciaal maakt? Wij vertellen het graag. Je kunt ook meteen contact opnemen met je nagelstudio in Rotterdam, en vragen of zij je nagels hiermee kunnen lakken.

Pink Gellac Rotterdam

Waarom kies je voor gellak

Gellak is niet nieuw, maar het is in de laatste jaren wel erg gestegen in populariteit. Gellak lijkt in eerste instantie erg op gewone nagellak, maar er is een groot verschil. Elke laag moet gedroogd worden door deze ongeveer 30 tot 60 seconden onder een speciale LED-lamp te houden. Hierdoor wordt de gellak gehard. Bij een nagelstudio in Rotterdam beschikken ze over dit soort lampen, en kun jij je nagels professioneel laten lakken met Pink Gellac.

Gellak aanbrengen in de nagelstudio

Wanneer je naar je nagelstudio in Rotterdam gaat om daar je nagels te laten lakken met Pink Gellac, gebeurt dat in een aantal stappen. Eerst wordt natuurlijk de nagellak die al op je nagels zat verwijdert. Je nagels worden geknipt en gevormd met een vijl. Daarna wordt de nagelriem teruggeduwd en je nagels schoongemaakt. De nagelstyliste brengt dan eerst een basislaag aan, waardoor de kleurlak beter pakt en je eigen nagels niet verkleuren. Vervolgens worden 2 á 3 lagen kleurlak aangebracht, en ten slotte nog een glanzende topcoat. Na elke laag plaats je je nagels even onder de LED-lamp om de lak uit te harden. Hierdoor zijn ze in een mum van tijd droog. Je kunt je handen na het bezoekje aan de nagelstudio in Rotterdam dan dus meteen weer gebruiken.

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Rotterdam

De voordelen van gellak

Tegenover de traditionele nagellak en de kunstnagels heeft gellak een aantal voordelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

 • Gellak blijft veel langer zitten dan normale nagellak
 • Daarbij is de gellak een stuk steviger
 • In tegenstelling tot kunstnagels blijven je nagels gewoon dun
 • Je behoudt de flexibiliteit van je natuurlijke nagels
 • Gellak is relatief eenvoudig weer te verwijderen

Nagelstudio Rotterdam

Maak snel een afspraak

Wil jij je nagels dus met Pink Gellac laten lakken, dan kun je gewoon bij een nagelstudio in Rotterdam terecht. Maak snel een afspraak door je locatie in te voeren in onze store locator. Bekijk de contactinformatie en maak snel een afspraak bij een nagelstudio in Rotterdam.

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN ROTTERDAM

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top