skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Mooie nagels als accessoire

Mooi verzorgde nagels in een trendy kleur, het kan het accessoire zijn die je look helemaal compleet maakt. Maar om nu telkens opnieuw je nagels te lakken, dat is wel een heel gedoe. Breng eens een bezoek aan een nagelstudio in Nijmegen en vraag hier naar Pink Gellac. Wat er aan deze lak zo speciaal is? Je leest het hier. Natuurlijk kun je ook meteen een afspraak maken bij een nagelstudio in Nijmegen en het aan je styliste vragen.

Nagelstudio Nijmegen

Wat gellak speciaal maakt

Je hebt ongetwijfeld wel eens van gellak gehoord, aangezien het de laatste tijd erg in populariteit gestegen is. In eerste instantie lijkt het op nagellak, maar er is een groot verschil. Na elke laag moet de lak gedroogd en gehard worden door middel van een speciale LED-lamp. Dit maakt de lak niet alleen steviger, maar het zorgt er ook voor dat hij veel langer blijft zitten dan gewone nagellak. Je bent er dus een stuk minder tijd mee kwijt. Bij bijna elke nagelstudio in Nijmegen zijn ze wel in het bezit van zo’n lamp. Vraag hier dus eens naar de lakken van Pink Gellac. Deze zijn van professionele kwaliteit, en in heel veel verschillende kleuren te krijgen.

Lak aanbrengen in een nagelstudio

Kies je ervoor om gellak aan te laten brengen in een nagelstudio in Nijmegen? Dan ben je een stuk sneller klaar dan wanneer je kunstnagels aan laat brengen of zelfs je nagels laat lakken met standaard nagellak. Na het knippen, vijlen en schoonmaken van je nagels brengt de styliste een basislaag aan om je nagels te beschermen tegen verkleuring en te zorgen dat de kleurlak goed blijft zitten. Van deze kleurlak worden 2 á 3 lagen aangebracht, en ten slotte komt hier nog een topcoat overheen. Aangezien je je nagels na elke laag zo’n 60 seconden onder de lamp legt zijn ze meteen weer droog. Na het bezoek aan de nagelstudio in Nijmegen kun je dus gewoon je handen weer gebruiken.

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Nijmegen

Het voordeel van gellak

Niet alleen is gellak in een mum van tijd droog, het heeft ook nog andere voordelen tegenover standaard nagellak en kunstnagels. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

 • Kunstnagels zorgen voor verdikking, maar gellak blijft mooi dun waardoor je nagels er natuurlijker uitzien
 • De flexibiliteit van je natuurlijke nagels wordt behouden
 • Gellak is makkelijk te verwijderen
 • Gewone lak blijft maar even zitten, terwijl gellak wel 2 weken mooi blijft
 • Het is een stuk steviger dan gewone lak

Nagelstudio Nijmegen

Maak snel een afspraak

Ervaar zelf de voordelen en laat in een nagelstudio in Nijmegen je nagels lakken met Pink Gellac. Wil je misschien gelijk een afspraak maken? Dat kan met onze handige store locator. Bekijk de contactinformatie en maak gemakkelijk een afspraak bij een nagelstudio in Nijmegen.

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN NIJMEGEN

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top