skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Professioneel gelakte nagels

Binnenkort een bezoekje gepland aan je nagelstudio in Maastricht? Vraag jenagelstyliste dan naar de prachtige langhoudende gellak van Pink Gellac! Mooi gelakte nagels zijn een extra accessoire voor jouw look. Ze maken deze namelijk helemaal af. Pink Gellac is de ultieme oplossing wanneer je geen zin hebt om iedere keer weer jouw nagels te lakken. Wat maakt deze gellak zo speciaal? Dat vertellen wij je graag. Lees dan ook vooral verder, of maak direct een afspraak met jouw nagelstudio in Maastricht om je nagels te laten lakken met de geweldige gellak van Pink Gellac!

Wat maakt Pink Gellac speciaal?

Je vrienden of kennissen in Maastricht hebben je er vast al eens over Gellak verteld. Gellak is niet nieuw, maar wordt wel steeds populairder. Deze lak kun je vergelijken met normale nagellak, met 1 goor verschil:. gellak is een sneldrogende en langhoudende nagellak. De lak wordt door middel van een LED-lamp gedroogd en gehard. Ook je nagelstudio in Maastricht zal in het bezit zijn van deze speciale lamp. Dit maakt dat je makkelijk de keuze kunt maken ook jouw nagels te laten lakken met Pink Gellac.

Voordelen van gellak

Gellak droogt snel, maar heeft nog andere voordelen ten opzichte van normale nagellak. Denk aan:

 • Gellak blijft veel langer zitten dan gewone nagellak, wel 2 weken
 • Gellak is steviger dan gewone lak
 • Doordat het niet verdikt heeft gellak een veel natuurlijkere uitstraling dan kunstnagels
 • Je behoudt de natuurlijke flexibiliteit van je nagels
 • Gellak kun je eenvoudig zelf verwijderen

Nagelstudio maastricht

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Maastricht

Gellak laten aanbrengen in de nagelstudio

In je nagelstudio in Maastricht kun je eenvoudig gellak laten aanbrengen. De nagelstyliste haalt eerst je oude nagellak weg. Ze knipt, vijlt en maakt deze schoon, waarna ze diverse lagen nagellak aanbrengt. Ze start met een basislaag, om jouw nagels te beschermen tegen verkleuring en een betere dekking te bieden, waarna ze de andere lagen zal aanbrengen. Er wordt afgesloten met een mooie glanzende topcoat. Bij iedere laag zit je met je nagels 1 minuut onder en speciale LED-lamp. Na een bezoek aan je nagelstudio in Maastricht weet je zeker dat je jouw handen snel weer kunt gebruiken. Zo snel drogen je nagels!

Afspraak maken bij de nagelstudio in Maastricht

Wil jij ook je nagels laten lakken met de sublieme gellak van Pink Gellac? Maak dan een afspraak met jouw nagelstudio in Maastricht. Maak ook kennis met Pink Gellac bij jouw nagelstudio in Maastricht via onze handige store locator.

Pink Gellac maastricht

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN MAASTRICHT

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top