skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Laat je leiden naar topkwaliteit nagellak

Mooie verzorgde nagels, dat wil iedereen wel! Maak daarom een afspraak bij je nagelstudio in Leiden en kies voor Pink Gellac! Als jouw nagels goed verzorgd zijn, geeft dit jouw look net dat beetje extra! Vind je het een hele klus om telkens weer opnieuw nagellak aan te brengen? Gelukkig biedt de gellak van Pink Gellac een uitkomst! Ben jij benieuwd wat er zo bijzonder is aan deze lak? Dan vertellen wij je dat hieronder graag. Je kunt er ook voor kiezen meteen een afspraak te maken met jouw nagelstudio in Leiden, om jouw nagels met Pink Gellac te laten lakken.

Waarom gellak kiezen?

Gellak is niet nieuw, maar heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. De gellak heeft vele gelijkenissen met de standaard nagellak, maar er is toch een belangrijk verschil. Iedere laag dient gedroogd te worden door je nagels een minuut onder een speciale LED-lamp te houden. Dit zorgt ervoor dat de gellak hard wordt. Een nagelstudio in Leiden beschikt ongetwijfeld over deze lampen, zodat je je nagels professioneel kunt laten lakken met Pink Gellac.

Gellak laten aanbrengen

Laat je jouw nagels lakken in een nagelstudio in Leiden met de prachtige Pink Gellac? Dan gebeurt dit in een aantal stappen. Je oude nagellak wordt eerst geheel verwijderd. Hierna worden je nagels geknipt, gevormd en schoongemaakt, waarbij ook je nagelriemen worden teruggeduwd. Eerst zal de styliste een basislaag aanbrengen, zodat de kleur beter zal pakken en je nagels niet kunnen verkleuren. Hierna worden 2 tot 3 lagen kleurlak aangebracht met afsluitend met een mooie glanzende topcoat. Na elke laag dien je je nagels even onder een LED-lamp te plaatsen, zodat de lak goed uithardt. Dit zorgt er ook voor dat jouw nagels zeer snel droog zijn. En, na een bezoekje aan de nagelstudio in Leiden heb je alweer direct jehanden vrij. Wachten tot jouw nagels droog zijn, is niet meer nodig.

Nagelstudio Leiden

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Leiden

Voordelen van gellak

Er zijn vele voordelen van gellak ten opzichte van normale nagellak:

 • Gellak blijft veel langer zitten dan normale nagellak
 • Daarbij is de gellak een stuk steviger
 • In tegenstelling tot kunstnagels, blijven jouw nagels mooi slank
 • Je behoudt de flexibiliteit van je natuurlijke nagels
 • Gellak is relatief eenvoudig te verwijderen

Ga naar een nagelstudio in Leiden

Ben jij nieuwsgierig naar het effect van Pink Gellac voor jouw nagels en wil je deze in een nagelstudio in Leiden laten aanbrengen? Maak dan snel een afspraak. Gebruik onze handige tool en zoek snel naar jouw nagelstudio in Leiden.

Pink Gellac dordrecht

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN LEIDEN

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top