skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Kies voor kwaliteit nagellak

Wil jij je nagels prachtig laten lakken in een nagelstudio in Leeuwarden? Kies dan voor de mooie langhoudende gellak van Pink Gellac! Zien jouw nagels er mooi uit, dan geeft dat net even een extra touch aan je gehele look. Gebruik je zelf bijna nooit nagellak, omdat je deze telkens weer opnieuw moet aanbrengen? Geen zorgen, want met Pink Gellac hoeft dit niet meer! Deze lak is namelijk zeer bijzonder. Waarom? Daar vertellen wij je graag meer over. Uiteraard kun je ook meteen een nagelstudio in Leeuwarden bezoeken om Pink Gellac aan te brengen. 

Gellak, een bijzondere lak

Misschien heb je vriendinnen of kennissen in Leeuwarden al horen vertellen over gellak. Het is inmiddels al een zeer bekend begrip en is de afgelopen jaren alleen maar gestegen in populariteit. Gellak lijkt op gewone nagellak, maar dat is het niet. Bij gellak zit je namelijk met je nagels een minuut onder een speciale LED-lamp, waardoor de lak snel opdroogt. Vaak is een nagelstudio in Leeuwarden wel in het bezit van deze handige lamp, waardoor je daar eenvoudig je nagels kunt laten lakken met de lak van Pink Gellac.

Aanbrengen van gellak aan

Het is vrij gemakkelijk om jouw nagellak bij een nagelstudio in Leeuwarden aan te brengen.
Eerst zal de nagelstyliste je oude nagellak verwijderen en je nagels knippen, vijlen en schoonmaken. Hierbij worden ook je nagelriemen teruggeduwd, waarna ze vervolgens de eerste laag gellak aanbrengt. Deze basislaag biedt je nagels bescherming tegen verkleuring. Tevens kan hierdoor de kleurlaag makkelijker worden gezet. De nagelstyliste brengt 2 tot 3 lagen kleurlak aan en sluit af met een mooie topcoating. Bij elke laag gellak worden je nagels gedroogd onder een LED-lamp. Zo kun je na je bezoek aan de nagelstudio in Leeuwarden snel weer je bezigheden oppakken. De lak is namelijk meteen droog!

Nagelstudio Leeuwarden

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Leeuwarden

Waarom gellak kiezen?

Een groot voordeel van gellak, is dat deze zeer snel droog is. Bij normale nagellak is dit niet het geval en moet je vaak lang wachten. En dat is niet alles, want Pink Gellac bij een nagelstudio in Leeuwarden laten zetten levert jou nog veel meer op, zoals:

 • Gellak blijft een stuk langer mooi zitten, zo’n 2 tot 4 weken
 • Gellak is veel steviger
 • Gellak heeft een meer natuurlijke uitstraling dan kunstnagels, omdat deze niet verdikt
 • De flexibiliteit van je natuurlijke nagels wordt behouden
 • Gellak is eenvoudig te verwijderen

Zet jouw gellak bij een nagelstudio in Leeuwarden

Wil jij ook graag Pink Gellac laten zetten door een professionele nagelstudio in Leeuwarden? Zoek dan eens een nagelstudio in je omgeving en maak een afspraak. Gebruik onze handige tool om te kijken waar bij jou in de buurt nagelsalons jou kunnen voorzien van mooie gelnagels. Laat jouw gellak aanbrengen door een nagelstudio in Leeuwarden.

Pink Gellac Leeuwarden

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN LEEUWARDEN

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top