skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

In Hengelo bieden wij je de hoge kwaliteit van Pink Gellac

Wens jij professioneel gelakte nagels door een nagelstudio in Hengelo? Kies voor de stijlvolle en langhoudende gellak van Pink Gellac voor mooie nagels. Mooi uitziende nagels geven je net even een extra touch. Misschien vind je veel gedoe om telkens weer opnieuw nagellak aan te brengen. Gelukkig kunnen wij je dan de lak van Pink Gellac aanbieden. Wat hier zo bijzonder aan is? Daar vertellen wij je graag meer over. Uiteraard kun je ook direct jouw afspraak maken bij een nagelstudio in Hengelo en vragen naar Pink Gellac.

Geen gewone lak, maar gellak

In Hengelo heb je vast al eens mensen uit de omgeving horen praten over gellak. Dit begrip is namelijk niet nieuw, maar heeft de afgelopen tijd wel aan populariteit gewonnen. Gellak is vergelijkbaar met gewone nagellak, maar verschilt echter veel van de standaard lak. Gellak droogt namelijk snel op doordat je met jouw nagels een minuut onder een LED-lamp zit. Een nagelstudio in Hengelo is doorgaans in het bezit van deze lamp. Hier kun je jouw nagels dan ook laten lakken met Pink Gellac.

Werkwijze van de nagelstyliste

Gellak aanbrengen in de nagelstudio in Hengelo is vrij eenvoudig. Allereerst wordt de oude nagellak van je nagels verwijderd, waarna ze worden geknipt, gevijld en schoongemaakt. Tevens worden hierbij je nagelriemen teruggeduwd. Hierna wordt een start gemaakt met de eerste laag gellak. Deze basislaag beschermt de nagels tegen verkleuring en zorgt ervoor dat de kleurlak makkelijker kan worden aangebracht. Vervolgens worden er 2 of 3 lagen kleurlak aangebracht, met daarna een glanzende topcoating. Na iedere laag nagellak worden de nagels gedroogd met een LED-lamp. Dit maakt dat je na het bezoeken van een nagelstudio in Hengelo niet voorzichtig hoeft te zijn met je nagels. De lak is namelijk direct droog.

Nagelstudio Hengelo

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Hengelo

Waarom kiezen voor gellak?

Een groot voordeel van gellak is de snelle droogtijd in tegenstelling tot de gewone nagellak. Maar er zijn nog veel meer voordelen die gellak door en nagelstudio in Hengelo jou kunnen brengen, zoals:

 • Gellak blijft een stuk langer mooi zitten, zo’n 2 tot 4 weken
 • Gellak is veel steviger
 • Gellak heeft een meer natuurlijke uitstraling dan kunstnagels, omdat deze niet verdikt
 • De flexibiliteit van je natuurlijke nagels wordt behouden
 • Gellak is eenvoudig te verwijderen

Maak een afspraak met een nagelstudio in Hengelo

Wil je Pink Gellac door een nagelstudio in Hengelo laten aanbrengen? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Bekijk hieronder onze nagelstudio’s in Hengelo en kom langs om je nagels een echte mooie uitstraling te geven! Wil je een overzicht van al onze nagelstudio’s buiten Hengelo? Bekijk hier alle locaties bij jouw in de buurt.

Wij wensen je veel succes bij een nagelstudio in Hengelo.

Pink Gellac Hengelo

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN HENGELO

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top