skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Kies voor topkwaliteit nagellak

Wil jij door een nagelstudio in Helmond jouw nagels professioneel laten lakken? Kies voor de prachtige langhoudende gellak van Pink Gellac voor mooie nagels. Als je nagels er mooi uitzien, dan heeft dat net even wat extras. Misschien gebruik je zelden nagellak, omdat je het niet fijn vind om deze telkens opnieuw aan te moeten brengen. Pink Gellac is dan een ware uitkomst. Wat deze lak zo bijzonder maakt? Dat vertellen wij je graag hieronder. Je kunt natuurlijk ook direct naar een nagelstudio in Helmond gaan en Pink Gellac laten aanbrengen.

Een bijzondere lak

Misschien heb je vriendinnen of kennissen in Helmond al over gellak horen praten. Het is namelijk een bekend begrip, waarvan de populariteit steeds meer is gegroeid. Je kunt gellak vergelijken met een gewone nagellak, maar er is echter zeker een verschil met een standaard lak. Doordat je bij gellak met jouw nagels een minuut onder de LED-lamp zit, droogt deze zeer snel op. Doorgaans is vrijwel elke nagelstudio in Helmond wel in het bezit van deze vernuftige lamp. Je kunt er dan ook voor kiezen daar jouw nagels met de Pink Gellac te laten lakken.

Hoe gaat de nagelstyliste te werk bij gellak?

Gellak aanbrengen in de nagelstudio in Helmond gaat vrij gemakkelijk. Eerst verwijdert de nagelstyliste je oude nagellak en worden je nagels geknipt, gevijld en schoongemaakt. Ook je nagelriemen worden teruggeduwd. Vervolgens begint ze met het aanbrengen van een eerste laag gellak. Dit is een basislaag die je nagels beschermt tegen verkleuring. Ook zorgt deze laag ervoor dat de kleurlak eenvoudig kan worden aangebracht. Hierna worden 2 tot 3 lagen kleurlak aangebracht, met tot slot een glanzende topcoat. Bij elke laag nagellak worden de nagels gedroogd onder een speciale LED-lamp. Hierdoor zul je na je bezoek aan een nagelstudio in Helmond snel weer dingen met je handen kunnen doen. De gellak is namelijk vrijwel direct droog.

Nagelstudio Helmond

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Helmond

Waarom kiezen voor gellak?

Gellak brengt als groot voordeel met zich mee dat deze snel droogt. Dit in tegenstelling tot normale nagellak. Maar dat is niet het enige, want gellak laten aanbrengen in een nagelstudio in Helmond brengt je nog meer:

 • Gellak blijft een stuk langer goed zitten, zo’n 2 tot 4 weken
 • Gellak is veel steviger
 • Gellak heeft een meer natuurlijke uitstraling dan kunstnagels, omdat deze niet verdikt
 • De flexibiliteit van je natuurlijke nagels wordt behouden
 • Gellak is eenvoudig te verwijderen

Laat gellak zetten bij een nagelstudio in Helmond

Je kunt in Helmond terecht om je nagels met Pink Gellac te laten lakken bij 1 van onze nagelstudio’s. In Helmond staan we voor je klaar om je nagels te laten verzorgen door een professionele nagelstudio en de lak van Pink Gellac aan te brengen. Al je keuze kunnen maken uit de vele mooie kleuren die we je kunnen bieden? Laat je inspireren door alle uiteenlopende nagellak kleuren.

Bekijk hieronder onze nagelstudio’s in Helmond en kom je langs om je nagels die echte mooie uitstraling te geven! Wil je een overzicht van al onze nagelstudio’s buiten Helmond? Bekijk hier alle locaties bij jouw in de buurt.

Pink Gellac Helmond

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN HELMOND

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top