skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Geniet van mooie nagels

Mooie verzorgde nagels in een stijlvolle kleur, het is een accessoire die niet bij je outfit mag ontbreken. Heb je echter geen zin om steeds opnieuw je nagels te lakken? Ga dan eens langs bij een nagelstudio in Groningen en vraag hier naar Pink Gellac. Wij vertellen je graag wat deze lak nu zo speciaal maakt. Ook kun je meteen een afspraak maken bij een nagelstudio in Groningen en het vragen aan je nagelstyliste.

Nagelstudio Groningen

Kies voor gellak

Wat is gellak eigenlijk precies? Je hebt er wellicht wel eens van gehoord. Gellak is namelijk geen nieuw concept, maar het is de laatste tijd wel erg in populariteit gestegen. In eerste instantie lijkt het op standaard nagellak. Het grote verschil is echter dat de lak na elke laag gedroogd en gehard wordt onder een speciale LED-lamp. De lak is daardoor niet alleen veel steviger, maar blijft ook een stuk langer zitten. Vraag bij je nagelstudio in Groningen daarom naar de lak van Pink Gellac. Dit is gellak van professionele kwaliteit in ontzettend veel verschillende kleuren. Laat je nagels dus ook lakken door een nagelstyliste met Pink Gellac!

De lak aanbrengen

Laat jij gellak aanbrengen in een nagelstudio in Groningen? Dit proces is erg makkelijk, en gaat bovendien een stuk sneller dan gewoon lakken of kunstnagels. Na het knippen, vijlen en schoonmaken van je nagels wordt een basislaag aangebracht. Deze zorgt dat de kleurlak goed blijft zitten en dat je natuurlijke nagels niet verkleuren. Dan worden er 2 á 3 lagen kleurlak aangebracht. Hier bovenop komt vervolgens een topcoat. Plaats na elke laag je nagels ongeveer 60 seconden onder de lamp, en ze zijn meteen weer droog. Na een bezoekje aan de nagelstudio in Groningen kun je je handen dus meteen weer normaal gebruiken.

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Groningen

Voordelen van gellak

De gellak droogt niet alleen snel, maar heeft ook nog een aantal andere voordelen tegenover standaard nagellak en zelfs kunstnagels. Wij zetten deze voordelen voor je op een rijtje.

 • Gewone lak blijft maar even zitten, maar gellak blijft wel 2 weken mooi
 • Gellak is een stuk steviger dan normale lak
 • Kunstnagels zorgen voor verdikking, maar gellak houdt je nagels dun
 • De flexibiliteit van je natuurlijke nagels wordt behouden
 • Gellak is makkelijk weer te verwijderen

Nagelstudio Groningen

Maak snel een afspraak

Wil je je nagels door een professional laten lakken met Pink Gellac? Hiervoor maak je een afspraak bij een nagelstudio in Groningen. Gebruik onze store locator om te welke nagelstudio in Groningen jou kan voorzien van geweldige gelnagels van Pink Gellac. Bekijk de contactinformatie en maak snel een afspraak.

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN GRONINGEN

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top