skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Een complete look

Laten we eerlijk zijn, geen look is compleet zonder mooie, bijpassende nagellak. Maar aangezien lak niet erg lang blijft zitten is het wel veel werk om bij te houden. Ga daarom eens langs bij een nagelstudio in Enschede en vraag naar Pink Gellac. Wij vertellen je graag in welke opzichten deze lak anders is dan andere nagellak of kunstnagels. Natuurlijk kun je het ook navragen bij je nagelstyliste, en meteen een afspraak maken bij een nagelstudio in Enschede.

Waarom kiezen voor gellak

Over gellak heb je mensen in Enschede ongetwijfeld wel eens horen praten. Het is namelijk in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Maar wat is het nu precies? Het grote verschil tussen gewone nagellak en gellak is de manier waarop het droogt. Standaard nagellak droogt net als gewone verf, door lucht. Gellak moet echter gedroogd en gehard worden door de nagels ongeveer 60 seconden onder een speciale LED-lamp te plaatsen. Doordat de lak meteen droog is ben je er veel minder tijd mee kwijt. In een nagelstudio in Enschede zijn ze meestal in het bezit van zo’n lamp. Pink Gellac biedt professionele gellak in veel verschillende kleuren. Vraag aan je nagelstyliste dus of ze je nagels met Pink Gellac kunnen lakken!

Nog meer voordelen van gellak

De snelle droogtijd is al een groot voordeel tegenover gewone nagellak en kunstnagels, maar er zijn nog meer voordelen. Wij zetten deze voordelen van gellak graag voor je op een rijtje.

 • Kunstnagels zien er onnatuurlijk uit omdat ze voor verdikking zorgen, wat niet het geval is bij gellak
 • De natuurlijke flexibiliteit van je nagels wordt behouden
 • Je kunt de gellak gemakkelijk weer verwijderen
 • Gellak blijft wel 2 weken mooi zitten
 • Gellak is veel steviger dan gewone nagellak

Nagelstudio enschede

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Enschede

Expertise van een nagelstudio

Kies je ervoor om de gellak aan te laten brengen in een nagelstudio in Enschede? Dan kun je rekenen op een relatief snel proces. De nagels worden zoals gewoonlijk geknipt, gevijld en schoongemaakt, waarna een aantal lagen lak aangebracht worden: de basislaag, 2 á 3 lagen kleurlak en ten slotte een glanzende topcoat. Doordat de lak na elke laag gedroogd wordt met de LED-lamp, hoef je na je bezoek aan de nagelstudio in Enschede niet meer voorzichtig te zijn, maar kun je meteen weer verder met je dagelijkse bezigheden.

Bezoek een nagelstudio in Enschede

Kies ook voor het gemak van Pink Gellac en ga langs bij een nagelstudio in Enschede. Zou je Pink Gellac wel eens thuis willen uitproberen? Dat kan met de handige starterset waarin alles zit wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Natuurlijk kun je ook altijd kiezen voor de expertise van een nagelstyliste en een afspraak maken bij een nagelstudio in Enschede.

Pink Gellac enschede

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN ENSCHEDE

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top