skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

De nagellak van Pink Gellac

Geen outfit is compleet zonder mooie gelakte nagels. Echter is het wel een heel gedoe om dit telkens bij te houden. De oplossing? Ga langs bij een nagelstudio in Eindhoven en vraag naar Pink Gellac. Wat deze lak zo speciaal maakt, vertellen we je graag. Natuurlijk kun je ook meteen een afspraak maken bij een nagelstudio in Eindhoven en naar het merk vragen.

Nagelstudio Eindhoven

Kies ook voor gellak

Je hebt vast wel eens van gellak gehoord. Het product zelf is namelijk niet nieuw, ook al is het de laatste jaren wel sterk in populariteit gestegen. In eerste instantie lijkt gellak op gewone nagellak, maar er is een groot verschil. Elke laag gellak wordt namelijk gedroogd en gehard onder een LED-lamp. Hier plaats je je vingers in, en in een mum van tijd is de lak droog. Aangezien ze in bijna elke nagelstudio in Eindhoven zo’n lamp hebben, kun je hier je nagels laten lakken met Pink Gellac.

Hoe werkt gellak

Laat jij je nagels professioneel lakken in een nagelstudio in Eindhoven met Pink Gellac? Dan is de eerste stap om de nagellak die al op je nagels zat te verwijderen. Vervolgens worden je nagels netjes geknipt, gevijld en schoongemaakt. De nagelriemen worden ook teruggeduwd. Vervolgens is het tijd voor de eerste laag gellak: een basis. Deze beschermt je eigen nagels tegen verkleuring en zorgt dat de kleurlak beter blijft zitten. Van deze kleurlak worden 2 á 3 aangebracht, en daarbovenop komt een glanzende topcoat. Na elke laag plaats je je nagels ongeveer 30 tot 60 seconden onder de LED-lamp. Aangezien de lak zo droog is, kun je na het bezoek aan de nagelstudio in Eindhoven meteen je handen weer gebruiken.

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Eindhoven

Voordelen van gellak

Naast het feit dat gellak snel droog is, heeft het nog een aantal andere voordelen tegenover gewone nagellak of kunstnagels. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • Je hebt veel langer plezier van je gelakte nagels met gellak, namelijk zo’n 2 weken
  • Gellak is veel steviger
  • In tegenstelling tot kunstnagels ziet het natuurlijk uit en verdikt het je nagels niet
  • De flexibiliteit van je natuurlijke nagels blijft behouden
  • De gellak is makkelijk te verwijderen

Nagelstudio Eindhoven

Maak snel een afspraak

Laat ook je nagels lakken in een nagelstudio in Eindhoven en ervaar de voordelen van Pink Gellac zelf. Gebruik onze store locator om te kijken welke nagelstudio bij jou in de buurt jou kan voorzien van geweldige gelnagels. Bekijk de contactinformatie en maak gemakkelijk een afspraak bij een nagelstudio in Eindhoven.

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN EINDHOVEN

      Back To Top