skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

De lak van Pink Gellac

Met mooi verzorgde nagels maak jij je look helemaal compleet. Maar om die telkens weer opnieuw te lakken, dat is ook weer een heel gedoe. Breng eens een bezoekje aan een nagelstudio in De Haag, en vraag hier naar de lak van Pink Gellac. Wat hier nu zo speciaal aan is, dat vertellen we je graag. Of maak een afspraak bij een nagelstudio in Den Haag en vraag het daar!

Pink Gellac Den Haag

Kies voor gellak

Gellak is geen nieuw concept, maar het is de laatste tijd wel erg aan het stijgen in populariteit. Deze lak lijkt in eerste instantie erg op gewone “standaard” nagellak. Echter is er een groot verschil: na elke laag gellak die aangebracht wordt moeten je nagels ongeveer 30 tot 60 seconden onder een speciale LED-lamp. Dit zorgt ervoor dat de lak hard wordt en opdroogt. Bij een nagelstudio in Den Haag zijn ze vaak in het bezit van deze speciale lampen. Hier kun je dus je nagels laten lakken met Pink Gellac.

Gellak aanbrengen door de nagelstyliste

Het proces van het aanbrengen van Pink Gellac in de nagelstudio in Den Haag is zeer eenvoudig. Natuurlijk moet eerst de nagellak die je al op hebt verwijderd worden. Vervolgens worden de nagels geknipt, gevijld en goed schoongemaakt. Ook de nagelriemen worden teruggeduwd. Dan is het tijd voor de eerste laag gellak: een basis die ervoor zorgt dat de kleurlak goed blijft zitten en dat je eigen nagels niet verkleuren. Vervolgens worden 2 á 3 lagen kleurlak aangebracht, en ten slotte komt hier een glanzende topcoat overheen. Na elke laag plaats je je vingers dus onder de speciale lamp. Zo zijn je nagels meteen droog en kun je je handen na het bezoekje aan de nagelstudio in Den Haag dus gewoon weer gebruiken.

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Den Haag

Voordelen van gellak

Naast het snelle droge heeft gellak nog een aantal andere voordelen tegenover gewone lak, en zelfs tegenover kunstnagels. Wij zetten deze voordelen even op een rijtje:

 • Gellak blijft veel langer zitten dan normale lak, namelijk zo’n 2 weken
 • De gellak is een stuk steviger
 • In tegenstelling tot kunstnagels blijven je nagels dun
 • Je behoudt de flexibiliteit van je natuurlijke nagels
 • De gellak is eenvoudig te verwijderen

Nagelstudio Den Haag

Probeer het zelf

Breng dus een bezoekje aan een nagelstudio in Den Haag en laat je nagels professioneel lakken met Pink Gellac. Bekijk via onze store locator welke nagelstudio bij jou in de buurt jou van fantastische gelnagels kan voorzien. Maak gemakkelijk een afspraak bij een nagelsalon in Den Haag!

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN DEN HAAG

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top