skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Maak je outfit compleet

Je outfit maak je pas helemaal compleet met een mooi kleurtje op je nagels. Helaas blijft nagellak niet erg lang zitten, en is het aanbrengen ervan ook nog een heel gedoe doordat het lang nat blijft. Bezoek daarom een nagelstudio in Den Bosch en laat hier Pink Gellac aanbrengen. Waarom deze lak zo bijzonder is, lees je hier! Ook kun je natuurlijk meteen een afspraak maken bij een nagelstudio in Den Bosch en het aan je nagelstyliste vragen.

Wat gellak bijzonder maakt

Wat is Pink Gellac precies? Wellicht heb je wel eens van gellak gehoord. Het lijkt erg op nagellak, maar er is een groot verschil. Een laag gellak moet namelijk gedroogd worden onder een speciale LED-lamp, die ervoor zorgt dat de lak verhard. Daardoor is de lak niet alleen veel steviger dan gewone lak, maar is hij bovendien binnen 60 seconden droog! Pink Gellac heeft gellak van professionele kwaliteit, die in veel verschillende kleuren te verkrijgen is. Vraag daarom in de nagelstudio in Den Bosch om je nagels te lakken met de lak van Pink Gellac!

Gellak aanbrengen in nagelstudio

Kies je er ook voor om je nagels met Pink Gellac te laten lakken in een nagelstudio in Den Bosch? Dan ben je veel sneller klaar dan wanneer je kiest voor gewone nagellak of kunstnagels. Eerst worden natuurlijk je nagels geknipt, gevijld en schoongemaakt. Dan wordt de basislaag aangebracht zodat de kleurlak goed blijft zitten en je natuurlijke nagels niet verkleuren. Dan volgen 2 á 3 lagen kleurlak, en ten slotte een glanzende topcoat. Zoals gezegd wordt elke laag gedroogd door de nagels onder de LED-lamp te plaatsen. Hierdoor kun je je handen na een bezoek aan de nagelstudio in Den Bosch meteen weer gebruiken.

Nagelstudio Den Bosch

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Den Bosch

Voordeel van gellak

Naast het feit dat gellak veel sneller opgedroogd is, heeft het nog andere voordelen tegenover gewone nagellak en kunstnagels. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje:

 • Normale lak verschilferd snel, terwijl gellak wel 2 weken mooi blijft
 • Gellak is een stuk steviger
 • Je nagels blijven mooi dun, in tegenstelling tot kunstnagels die voor verdikking zorgen
 • Je nagels behouden hun natuurlijke flexibiliteit
 • De gellak is eenvoudig te verwijderen

Maak een afspraak

Laat je nagels dus lakken in een nagelstudio in Den Bosch met de lak van Pink Gellac! Bekijk makkelijk via onze store locator waar je onze gelnagels kan laten zetten. Alle contactgegevens staan erbij zodat je gemakkelijk een afspraak kan maken bij een nagelstudio in Den Bosch!

Pink Gellac Den Bosch

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN DEN BOSCH

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top