skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Professionele kwaliteit van Pink Gellac

Wens jij ook wel eens dat je nagellak wat langer bleef zitten? Kunstnagels bieden een oplossing, maar door de verdikking zien deze er vaak ook nep uit. Ga eens langs bij een nagelstudio in Arnhem en vraag hier naar Pink Gellac. Maar wat maakt deze lak dan zo anders? Wij vertellen je er graag meer over! Natuurlijk kun je ook meteen een afspraak maken bij je nagelstudio in Arnhem en de Pink Gellac zelf uitproberen.

Niet zomaar nagellak

Je hebt mensen vast wel eens horen praten over gellak. Dit is namelijk niet nieuw, maar wordt de laatste tijd wel steeds populairder. Gellak is vergelijkbaar met standaard nagellak, maar dan met een significant verschil. Het droogt veel sneller, omdat je na elke laag je nagels een minuutje onder de speciale LED-lamp houdt. Dit zorgt er ook voor dat de lak veel langer blijft zitten. In een nagelstudio in Arnhem zijn ze in de meeste gevallen in het bezit van zo’n lamp. Vraag hier dan ook eens naar de professionele lak van Pink Gellac. Deze is te verkrijgen in heel veel verschillende kleuren, en past daarom altijd precies bij jouw stijl.

Ervaar de voordelen van gellak

Doordat de lak snel droog is, ben je in de nagelstudio in Arnhem veel minder tijd kwijt dan wanneer je kiest voor gewone nagellak of kunstnagels. Daarbij heeft gellak nog een aantal voordelen, die we graag voor je op een rijtje zetten:

 • De lak blijft zo’n 2 weken lang mooi zitten
 • Gellak is veel steviger dan gewone lak
 • Het verdikt echter niet zoals kunstnagels, waardoor het er niet nep uitziet
 • Je nagels hebben een natuurlijke flexibiliteit, die je gewoon behoudt.
 • Je kunt gellak eenvoudig weer verwijderen

Nagelstudio arnhem

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Arnhem

Hoe gaat de nagelstyliste te werk?

Zoals gezegd gaat het aanbrengen van gellak in een nagelstudio in Arnhem erg gemakkelijk. Natuurlijk wordt eerst je oude nagellak verwijderd en knipt, vijlt en maakt de styliste je nagels schoon. Dan worden er een aantal lagen gellak aangebracht: de basislaag, 2 á 3 lagen kleur en ten slotte een glanzende topcoat. Je houdt je nagels na elke laag ongeveer 60 seconden onder de lamp, en je bent helemaal klaar! Hierdoor hoef je niet eens voorzichtig te zijn met je nagels na een bezoekje aan de nagelstudio in Arnhem. De lak is namelijk al helemaal droog!

Ga langs bij de nagelstudio in Arnhem

Laat jij Pink Gellac ook professioneel aanbrengen? Dat doe je natuurlijk bij een nagelstudio in Arnhem. Bekijk via onze store locator welke nagelsalons bij jou in de buurt aangesloten zijn bij ons netwerk. Ga voor het gemak en de expertise van een professional en maak een afspraak bij een nagelstudio in Arnhem.

Pink Gellac arnhem

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN ARNHEM

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top