skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Een stijlvol accessoire

Wil jij ook mooi gelakte nagels door professionals van een nagelstudio in Apeldoorn? Dan kies je voor langhoudende gellak van Pink Gellac! Met mooi gelakte nagels heb je namelijk altijd een stijlvol accessoire die je look helemaal compleet maakt. Pink Gellac is de ideale uitkomst wanneer je het vervelend vindt om steeds opnieuw je nagels te moeten (laten) lakken. Hoe dat komt vertellen we je graag! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een afspraak te maken met een nagelstudio in Apeldoorn en daar te vragen naar de vele voordelen van Pink Gellac.

Waarom is gellak zo bijzonder?

Heb jij vrienden of kennissen in Apeldoorn al eens horen praten over gellak? Dat kunnen we ons goed voorstellen, want gellak is de afgelopen tijd erg gestegen in populariteit. Het lijkt op gewone nagellak, maar heeft een aantal belangrijke verschillen. Gellak wordt namelijk gedroogd en gehard met een speciale LED-lamp, waar je je nagels slechts 60 seconden per laag onder hoeft te plaatsen. Aangezien een nagelstudio in Apeldoorn meestal wel in het bezit is van dit soort lamp, kun je hier dus je nagels laten lakken met Pink Gellac.

De nagelstyliste gaat te werk

Gellak aanbrengen bij een nagelstudio in Apeldoorn gaat heel gemakkelijk. Natuurlijk wordt eerst de oude nagellak verwijderd en worden je nagels geknipt, gevijld en schoongemaakt zoals gebruikelijk. Daarna volgen een aantal lagen gellak: de basislaag die je nagels beschermt tegen verkleuring en die ervoor zorgt dat de kleur goed pakt, een of meerdere lagen kleurlak en ten slotte een glanzende topcoat ter bescherming. Zoals gezegd wordt elke laag gedroogd onder de LED-lamp. Na een bezoek aan de nagelstudio in Apeldoorn kun je dus je handen meteen weer gewoon gebruiken, en hoef je niet extra voorzichtig te zijn.

Nagelstudio Apeldoorn

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Apeldoorn

Kies voor de voordelen van gellak

Naast de snelle droogtijd zijn er nog een aantal andere grote voordelen van gellak tegenover gewone nagellak, of zelfs kunstnagels. Wij zetten deze voordelen voor je op een rijtje:

 • Gellak blijft veel langer zitten dan gewone nagellak, wel 2 weken
 • Gellak is steviger dan gewone lak
 • Doordat het niet verdikt, heeft gellak een veel natuurlijkere uitstraling dan kunstnagels
 • Je behoudt de natuurlijke flexibiliteit van je nagels
 • Gellak kun je eenvoudig zelf verwijderen

Afspraak maken bij de nagelstudio in Apeldoorn

Wil jij ook je nagels laten lakken met Pink Gellac in een nagelstudio in Apeldoorn? Maak dan snel een afspraak. Steeds meer nagelsalons sluiten zich aan bij ons netwerk. Gebruik onze store locator om te kijken waar je bij jou in buurt gelnagels kan halen. Bekijk de contactinformatie en maak een afspraak bij een nagelstudio in Apeldoorn!

Pink Gellac Apeldoorn

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN APELDOORN

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top