skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Pink Gellac in de nagelstudio

Mooi verzorgde nagels vormen de ultieme accessoire. Een leuk kleurtje mag hier dan ook niet op ontbreken. Ga eens langs bij je nagelstudio in Amsterdam en vraag naar de lakken van Pink Gellac. Pink Gellac maakt namelijk niet zomaar nagellak, maar gellak die veel voordelen heeft tegenover een traditioneel lakje. Lees hier de voordelen van Pink Gellac, of neem meteen contact op met een nagelstudio in Amsterdam om te vragen of zij je nagels met dit merk kunnen lakken.

Pink Gellac

Wat is gellak

Gellak is al een tijdje op de markt, maar is de laatste tijd erg gestegen in populariteit. Gellak is een vorm van nagellak die erg lijkt op gewone nagellak, maar er is een groot verschil: nadat er een laag aangebracht is moet deze geplaatst worden onder een speciale lamp. Die zorgt ervoor dat de lak gaat verharden en snel opdroogt. In een nagelstudio in Amsterdam kun jij je nagels professioneel laten lakken met Pink Gellac.

Hoe werkt gellak aanbrengen

Ga je naar je nagelstudio in Amsterdam, dan wordt de lak van Pink Gellac in een aantal simpele stappen aangebracht. Natuurlijk wordt eerst de lak die al op je nagels zat verwijderd. Vervolgens worden je nagels geknipt en gevormd met een vijl. Ook wordt de nagelriem teruggeduwd en de nagels worden gereinigd. Vervolgens brengt de nagelstyliste een basislaag aan. Deze zorgt ervoor dat de gellak goed blijft zitten en dat je eigen nagels niet verkleuren. Vervolgens worden 2 á 3 lagen van de kleurlak aangebracht, afhankelijk van de dekking. Ten slotte wordt er een topcoat aangebracht. Wat de gellak zo uniek maakt is dat je nagels na het aanbrengen van elke laag een aantal seconden onder de LED-lamp uitgehard worden. Dit zorgt er bovendien voor dat je je handen meteen kunt gebruiken, en dat je dus geen half uur hoeft te wachten tot de nagels droog zijn.

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Amsterdam

Voordelen van gellak

Maar waarom zou je eigenlijk juist kiezen voor een gellak in plaats van de traditionele nagellak of juist kunstnagels? Wij zetten de voordelen van gellak voor je op een rijtje:

 • Gellak is sterker dan nagellak
 • In tegenstelling tot kunstnagels blijven je nagels dun
 • Je behoudt de flexibiliteit van je natuurlijke nagels
 • Gellak is eenvoudig weer te verwijderen
 • Het blijft veel langer zitten dan gewone nagellak

Bezoek onze nagelstudio’s in Amsterdam!

Nagelstudio Amsterdam

Pink Gellac in Amsterdam uitproberen

Je kunt bij een nagelstudio in Amsterdam terecht om je nagels met Pink Gellac te laten lakken. In Amsterdam staan we voor je klaar om je nagels te laten verzorgen door een professionele nagelstudio en de lak van Pink Gellac aan te brengen. Heb je al een keuze kunnen maken uit de vele mooie kleuren die we je kunnen bieden? Laat je inspireren door alle uiteenlopende nagellak kleuren.

Bekijk hieronder onze nagelstudio’s in Amsterdam en kom je langs om je nagels die echte mooie uitstraling te geven! Wil je een overzicht van al onze nagelstudio’s buiten Amsterdam? Bekijk hier alle locaties bij jouw in de buurt.

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN AMSTERDAM

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top