skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Maak je outfit compleet

Je outfit helemaal compleet maken? Dat doe je met een mooi kleurtje op je nagels! Het is alleen wel jammer dat nagellak niet erg lang blijft zitten. En kunstnagels zien er meteen zo onnatuurlijk uit. Bezoek eens een nagelstudio in Amersfoort en vraag of de nagelstyliste je nagels kan lakken met Pink Gellac. Wat hier zo bijzonder aan is? Wij vertellen het je graag! Natuurlijk kun je ook meteen een afspraak maken bij een nagelstudio in Amersfoort en het aan je nagelstyliste vragen!

Ga voor gellak

Maar wat is Pink Gellac eigenlijk? Waarschijnlijk heb je wel eens van gellak gehoord. Dit is namelijk de laatste jaren erg in populariteit gestegen, ook al is het geen nieuw concept. Gellak lijkt in eerste instantie erg op gewone lak, maar er is een groot verschil: na elke laag moet je je nagels onder een speciale LED-lamp plaatsen. Hierdoor droogt de lak meteen en wordt hij extra stevig. Pink Gellac heeft gellak van professionele kwaliteit in heel veel verschillende kleuren. Vraag daarom in een nagelstudio in Amersfoort of ze je nagels kunnen lakken met Pink Gellac.

Waarom kies je voor gellak?

Naast de snelle droogtijd heeft gellak nog meer voordelen tegenover gewone nagellak en zelfs kunstnagels. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Normale lak blijft maar even zitten, terwijl gellak wel 2 weken mooi blijft
 • Gellak is een stuk steviger
 • Kunstnagels zorgen voor verdikking, maar met gellak blijven je nagels mooi dun
 • Je nagels behouden hun natuurlijke flexibiliteit
 • Je kunt de gellak eenvoudig weer verwijderen

Nagelstudio Amersfoort

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Amersfoort

Gellak aanbrengen door een nagelstyliste

Kies je voor een professionele applicatie van je gellak in een nagelstudio in Amersfoort? Dan ben je minder tijd kwijt dan met het plaatsen van kunstnagels, of zelfs gewone nagellak! Dit komt onder andere doordat gellak meteen droog is. In de nagelstudio worden natuurlijk eerst je nagels geknipt, gevijld en schoongemaakt. Dan wordt de eerste laag aangebracht, een basislaag die voorkomt dat je nagels verkleuren, en er bovendien voor zorgt dat de kleurlak goed blijft zitten. Van de kleurlak worden 2 á 3 lagen aangebracht. Ten slotte volgt er een glanzende topcoat, en je bent helemaal klaar! Zoals gezegd wordt na elke laag de lak gedroogd en gehard onder de LED-lamp, wat telkens ongeveer 60 seconden duurt. Hierdoor kun je je handen meteen weer gebruiken na een bezoekje aan de nagelstudio in Amersfoort!

Ga naar een nagelstudio in Amersfoort

Kies er ook voor om je nagels professioneel te laten lakken met Pink Gellac in een nagelstudio in Amersfoort. Zou je het graag zelf eens uit willen proberen? Ook dat kan met de handige starterset. Hierin vind je een basiscoat, enkele kleuren, een topcoat en de speciale lamp. Laat je het toch liever aan een professional over, dan maak je een afspraak bij een nagelstudio in Amersfoort!

Pink Gellac Amersfoort

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN AMERSFOORT

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top