skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Je outfit compleet maken

Met een mooie kleur op je nagels maak je niet alleen je outfit compleet, maar je laat ook je persoonlijkheid zien. Helaas blijft nagellak niet erg lang zitten, en zien kunstnagels er meteen veel onnatuurlijker uit. Ga daarom eens langs bij een nagelstudio in Almere en vraag naar de lak van Pink Gellac. Wat hier zo speciaal aan is? Dat vertellen we je graag! Natuurlijk kun je ook meteen een afspraak maken bij de nagelstudio in Almere en het aan je nagelstyliste vragen.

Nagelstudio Almere

Gellak of gewone nagellak?

In eerste instantie zal jij je wellicht afvragen wat het verschil is tussen gellak en gewone nagellak. Ze lijken namelijk erg op elkaar. Echter is het grote verschil van gellak dat na elke aangebrachte laag de nagels ongeveer 60 seconden onder een speciale LED-lamp geplaatst moeten worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat de lak meteen droog is, maar het blijft bovendien veel langer zitten dan gewone lak. Aangezien het gewone lak is, ben je er bovendien veel minder tijd mee kwijt dan het aanbrengen van kunstnagels. Bij bijna elke nagelstudio in Almere zijn ze in het bezit van zo’n speciale lamp, en kun jij je nagels dus laten lakken met Pink Gellac.

Nagels lakken in een nagelstudio

Laat je ook gellak aanbrengen in een nagelstudio in Almere? Het proces is een stuk sneller dan kunstnagels of zelfs gewoon je nagels laten lakken. Eerst worden je nagels geknipt, gevijld en schoongemaakt. De basislaag zorgt er eerst voor dat de kleurlak goed blijft zitten en dat je nagels niet verkleuren. Vervolgens komen hier 2 á 3 lagen kleurlak overheen. Ten slotte wordt de glanzende topcoat aangebracht. Elke laag wordt gedroogd en gehard onder de lamp, dus na het bezoek aan de nagelstudio in Almere hoef je niet voorzichtig te zijn om de nagels niet te beschadigen.

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Almere

Voordelen van gellak

De snelle droogtijd van gellak is niet het enige voordeel tegenover standaard nagellak en kunstnagels. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

 • Kunstnagels zorgen voor verdikking, maar gellak blijft dun waardoor nagels er veel natuurlijker uitzien
 • Je nagels behouden hun flexibiliteit
 • Gellak is makkelijk te verwijderen
 • Gewone lak blijft niet lang zitten, maar gellak blijft gemakkelijk 2 weken mooi
 • Gellak is een stuk steviger

Nagelstudio Almere

Zelf uitproberen

Laat ook je nagels in een nagelstudio in Almere lakken met Pink Gellac, en je hebt er wekenlang plezier van! Ons netwerk groeit. Gebruik onze store locator om te kijken welke nagelstudio bij jou in de buurt Pink Gellac in het assortiment heeft. Voer je locatie in en maak gemakkelijk een afspraak bij een nagelstudio in Almere.

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN ALMERE

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top