skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Professioneel gelakte nagels

Ga jij voor mooie nagels binnenkort naar je nagelstudio in Almelo? Vraag je nagelstyliste snel naar de prachtige langhoudende gellak van Pink Gellac! Met mooie nagels voel je je veel lekkerder! Pink Gellac is de ideale nagellak voor geen zin heeft om heel vaak nagels te lakken. Het is namelijk een zeer bijzondere lak waarover we je hieronder meer vertellen. Lees verder om meer te weten te komen over de gellak of maak snel een afspraak met je nagelstudio in Almelo om de Pink Gellac op jouw nagels te laten aanbrengen.

Het bijzondere aan Pink Gellac

Je vriendinnen in Almelo heb je vast al eens over gellak horen praten. Deze lak is niet nieuw, maar is de afgelopen tijd enorm gestegen in populariteit. Gellak is enigszins vergelijkbaar met standaard nagellak.Maar er is een verschil. Gellak is namelijk langhoudend en droogt zeer snel. Met behulp van een LED-lamp wordt de lak snel hard en droog. Ook je nagelstudio in Almelo beschikt vast over deze speciale lamp, waardoor je eenvoudig Pink Gellac kunt laten aanbrengen.

Dit heeft gellak jou te bieden

Gellak droogt niet alleen snel. Deze lak heeft nog meer voordelen:

 • Gellak blijft veel langer zitten dan gewone nagellak, wel 2 weken
 • Gellak is steviger dan gewone lak
 • Doordat het niet verdikt heeft gellak een veel natuurlijkere uitstraling dan kunstnagels
 • Je behoudt de natuurlijke flexibiliteit van je nagels
 • Gellak kun je eenvoudig zelf verwijderen
 • Je behoudt de natuurlijke flexibiliteit van je nagels
 • Gellak kun je eenvoudig zelf verwijderen

Nagelstudio almelo

Gellak kopen in jouw nagelstudio in Almelo

Gellak laten aanbrengen

Je kunt gellak eenvoudig laten aanbrengen in je nagelstudio in Almelo. De nagelstyliste haalt hierbij eerst jouw oude nagellak weg. Ze zal je nagels knippen, deze vijlen en goed schoonmaken. Daarna wordt een basislaag aangebracht. De basislaag beschermt de nagels tegen verkleuring en maakt dat de kleur beter pakt. Vervolgens worden de kleurlagen om beurten aangebracht. Je zit hierbij telkens 1 minuut met jouw nagels onder een LED-lamp. Na een bezoek aan je nagelstudio in Almelo weet je zeker dat je je handen snel weer kunt gebruiken, want je nagels zijn helemaal droog en de lak is uitgehard.

Afspraak maken bij je nagelstudio in Almelo

Wil jij je nagels ook laten lakken met de langhoudende nagellak van Pink Gellac? Breng dan eens een bezoek aan jouw nagelstudio in Almelo. Uiteraard kun je er zelf ook mee starten. Bestel jouw handige starterset. Hiermee heb je direct alles in huis om te starten. Maak kennis met Pink Gellac bij je nagelstudio in Almelo of ga zelf aan de slag met deze mooie nagellak!

Pink Gellac almelo

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S IN ALMELO

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top