skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Twee weken mooie nagels

Wil jij 2 weken lang genieten van mooie nagels zonder dat je hiervoor kunstnagels aan hoeft te laten brengen? Kies dan voor gelnagels in de nagelstudio! Pink Gellac heeft de mooiste kleuren aan gelnagels, en ze blijven ook nog eens zeer lang zitten. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende kleuren lak. Ook qua afwerking vind je altijd een Pink Gellac lak die bij jou past, of je nu van matte of van glitter houdt. Maakt jouw nagelsalon al gebruik van Pink Gellac? Vraag ernaar bij je nagelstyliste!

Steeds meer mensen kiezen voor gelnagels

teeds meer mensen kiezen voor gelnagels in de nagelstudio. En dan hebben we het niet over de ‘standaard’ kunstnagels. Je kunt nu ook gelnagels aan laten brengen met een speciale gellak! Dan profiteer je van verschillende voordelen, zoals:

 • Tot wel 2 weken lang een prachtige kleur, met lak die niet verschilferd
 • Stevige nagels
 • Nagels die mooi dun blijven, in tegenstelling tot kunst gelnagels, welke voor verdikking zorgen
 • Het behouden van de natuurlijke flexibiliteit van je nagels
 • Lak die eenvoudig weer te verwijderen is in de salon

Gelnagels

Zoek jouw nagelstudio

Zo worden gelnagels in de nagelstudio verzorgt

Laat jij je nagels ook verzorgen, en gelnagels aanbrengen in de nagelstudio? Zo gaat de styliste te werk: eerst worden je nagels zoals gewoonlijk, geknipt, gevijld en schoongemaakt. Daarna wordt een basislaag lak aangebracht. De lak gaat onder de speciale LED-lamp. Dan volgen 2 á 3 lagen kleurlak. Ten slotte gaat er nog een glanzende of matte topcoat overheen. Na elke laag die aangebracht wordt, gaan je nagels even onder de lamp. Zo worden de nagels mooi stevig, en zijn ze binnen 60 seconden helemaal droog. Je profiteert dus van de voordelen van kunst gelnagels, terwijl je toch je ‘natuurlijke’ nagel behoudt!

Gelnagels

Laat je nagels met Pink Gellac lakken!

De lakken van Pink Gellac zijn in heel veel verschillende kleuren en afwerkingen te verkrijgen. Wil je een matte afwerking, of juist een glanzende? Kies je voor crème gelnagels, of toch voor gelnagels met glitter of in een metallic tint? In het grote assortiment van lak vind je een kleur die bij je past! Hier op de site vind je alle kleuren die wij aan kunnen bieden. Vraag er ook naar bij je styliste, en laat je Pink Gellac gelnagels aanbrengen in de nagelstudio bij jou in de buurt!

Baby_Blue_swatch

LATT PINK GELLAC ZETTEN BIJ JOUW IN DE BUURT

LOCATIES IN NEDERLAND

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top