skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak
Gellak Sets Ook Bij Nagelsalons Te Koop

Gellak sets ook bij nagelsalons te koop

Koop jouw eigen gellak set in de nagelsalon

Als je met gellak begint, wil je natuurlijk een kleur die goed past bij je huidskleur en kleding. Mooie, goed verzorgde en gekleurde nagels zijn dé finishing touch. Bij Pink Gellac hebben we gellak sets samengesteld die perfect passen bij het seizoen, je kledingstijl of je favoriete kleurenpalet. Zo heb je variatie, maar altijd in de tinten die jij het liefst draagt. Wil je de gellak eerst zien? Dat kan, want de gellak sets van Pink Gellac zijn nu ook te koop in nagelsalons! Lees hier meer over onze gellak sets.

Gellak voor je eigen salon

Op het gebied van nagelcosmetica heeft gellak een ware revolutie teweeggebracht. Waar het eerst nodig was om voor je gellak sets naar een dure leverancier te gaan, kun je tegenwoordig bij Pink Gellac je eigen professionele set online bestellen! Zo kun je snel aan de slag met het maken van de mooiste nagels in je eigen salon. Wil je een gellak set kopen, maar wil je er zeker van zijn dat je er de beste deal voor krijgt? Neem dan contact op met Pink Gellac. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze die past bij je wensen en budget. Stel een mooi gellak pakket samen en ga aan de slag met jouw favoriete gellak!

Pink gellac starter set

Is gellak nog nieuw voor je of wil je er graag mee beginnen? Hou je favoriete salon in de gaten, want Pink Gellac verkoopt binnenkort veel verschillende mooie startersets waarmee je direct aan de slag kunt vanuit de nagelsalon! Met gellak zien je handen er altijd netjes uit zonder al te veel tijd of geld te kosten. In de gellak sets van Pink Gellac vind je alles wat je nodig hebt om thuis het resultaat van de nagelsalon te behalen. Zo gemakkelijk kan het zijn. Ontdek onze gellak sets bij jouw favoriete salon!

Neem contact op

Wil je meer weten over onze gellak sets of wil jij ook Pink Gellac in jouw studio? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je! Ook voor vragen over onze producten, advies of andere opmerkingen kun je altijd bellen naar 035 737 04 57 of mailen naar info@pinkgellac.nl. Je mag ons ook altijd een bericht sturen via Facebook of WhatsApp. We zijn bereikbaar van van 09:00 tot 23:45 uur en antwoorden meestal binnen één uur.

Back To Top