skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Een gellak set in de nagelsalon

Is het weer eens tijd voor een nieuw kleurtje op je nagels? En breng je binnenkort weer een bezoekje aan je nagelstudio? Dan ken je het dilemma vast: je wilt lang genieten van je mooie nagels, maar je wil geen kunstnagels laten plaatsen. Kies voor de ‘best of both worlds’: een gellak set van Pink Gellac! Deze laat je gewoon bij je nagelstudio aanbrengen! Wat de gellak set zo speciaal maakt, leer je hier.

Wat maakt gellak zo speciaal?

Steeds vaker kiezen nagelsalons ervoor om de standaard nagellak in te ruilen voor een gellak set. Dit is een lak die onder een speciale LED-lamp gedroogd wordt, waardoor hij steviger is en langer blijft zitten. De voordelen van een gellak set zijn onder andere:

 • Het blijft tot 2 weken lang mooi zitten
 • Het is steviger dan normale nagellak
 • Kunstnagels zorgen voor verdikking, maar met een gellak set blijven je nagels mooi dun
 • Je behoudt de natuurlijke flexibiliteit
 • De gellak set is eenvoudig in nagelstudio’s weer te verwijderen

Pink Gellac nagelstudio's

Gellak set laten aanbrengen bij een nagelstudio

Hier om kies je Pink Gellac!

De mooiste kleuren in gellak sets, vind je bij Pink Gellac. Wij hebben een zeer groot assortiment aan verschillende kleuren en afwerkingen. Zo hebben we crème, glitter, matte en glanzende lakjes. In steeds meer nagelstudio’s en -salons vind je onze gellak sets dan ook terug. Onze lak is voorzien van speciale afgeronde kwasten die lakken erg eenvoudig maken, ongeacht de vorm of lengte van je nagels. Je nagelstyliste zal je dus ook dankbaar zijn wanneer je kiest voor een lak van Pink Gellac! Bovendien zijn je nagels door de speciale lamp binnen 60 seconden helemaal droog.

Safari_colorbox

Gellak set in de nagelstudio laten aanbrengen

Wil jij een gellak set in de nagelstudio laten aanbrengen? De styliste gaat als volgt te werk: een basislaag wordt aangebracht om je nagel te beschermen en ervoor te zorgen dat de kleur beter hecht. Hier komen 2 á 3 lagen kleurlak overheen. Ten slotte komt er nog een topcoat over je nagels. Na elke laag gaan je nagels onder een speciale lamp, die de lak droogt en hard maakt. Dat is het geheim van een gellak set!

Vraag ernaar bij je styliste!

Met de lakken van Pink Gellac heb jij ook altijd het beste resultaat. Vraag ernaar bij je styliste, en laat in de nagelsalon jouw nagels voorzien van een prachtige gellak set van Pink Gellac!

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top