skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak
Gellak Print In De Nagelstudio’s

Gellak print in de nagelstudio’s

Laat je nagels voorzien van een leuke Gellak print in een nagelstudio

Een mooi opvallend detail met gellak

Komt er een groot feest aan? Wil je je hier goed op voorbereiden en er op je allerbest uit zien? Voor een extra mooi en opvallend detail kun je in een nagelstudio je nagels laten voorzien van een leuke gellak print. Bij nagelstudio Pink Gellac hebben wij een divers aanbod aan verschillende gellak kleuren en printen. Deze gellak is ook hartstikke leuk voor een mooie casual look.

Verschillende kleurmogelijkheden

Je hebt een diverse keuze uit verschillende mooie gellak kleuren. Met mooie gellak nagels krijg je een charmant en sierlijk uiterlijk. Jouw uitstraling is deels ook afhankelijk van de kleur die je kiest. Ga je voor een stoerder of een zachter uiterlijk? Je kunt onder andere kiezen uit de kleuren kastanje bruin, romantisch roze, neutraal lila, brons, bronskleurig roze, Hawaii oranje, zalm en andere prachtige kleuren. Kijk snel op Pink Gellac nagelstudio voor een goed overzicht.

Wat Gellak zo bijzonder maakt

Je kunt je afvragen waarom je zou kiezen voor gellak en niet voor nagellak of nepnagels. Wij hebben de grootste voordelen van gellak voor jou op een rij gezet:

  • Gellak blijft tot wel 2 weken zitten zonder af te brokkelen
  • De natuurlijke flexibiliteit van de nagels blijft behouden
  • In tegenstelling tot kunstnagels heb je bij gellak geen verdikking
  • Gellak is veel steviger dan normaal nagellak
  • Gellak is gemakkelijk te verwijderen in de salon

Een gellak print laten zetten

Wanneer je een mooie gellak print wilt, dan moeten er enkele stappen worden gezet voor een prachtig eindresultaat. Als eerst wordt er een gekleurde ondergrond aangebracht. Deze ondergrond wordt voor 30 seconden uitgehard onder een LED-lamp. Als tweede stap worden er verschillende kleuren gellak op een pallet aangebracht. Zo kunnen er snel goede kleuren worden gekozen voor het ontwerp. De print wordt tot aan de helft van de nagel getekend en vervolgens uitgehard. Hierna wordt ook het tweede deel voor 30 seconden onder de LED-lamp uitgehard. De details worden nu aangebracht. Bij de laatste stap gaan alle nagels nogmaals voor de laatste keer onder de LED-lamp.

Voor meer informatie kun je ons bereiken

Wil je graag meer weten over onze gellak kleuren en prints? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden! Voor vragen over onze producten, advies of andere opmerkingen kun je altijd bellen naar 035 737 04 57. Wij zijn ook bereikbaar via Facebook en Whatsapp. Je kunt ons bereiken tussen 09:00 en 23:45 uur, wij antwoorden meestal binnen één uur.

pinkgellac
Gellak
gellak
Back To Top