skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Gellak lamp: het geheim van Pink Gellac

Je kent het vast wel, heb je net je nagels laten doen in de nagelstudio met een mooie kleur die helemaal bij je mood past, is het na een paar dagen weer verschilferd! En om dan kunstnagels aan te laten brengen is ook niet ideaal. De oplossing? Vraag bij je nagelstudio naar de laks van Pink Gellac! In de salons brengen ze dit aan met een speciale gellak lamp. Over deze gellak lamp vertellen we je graag meer!

Gellak lamp

Specificaties van de gellak lamp in de salon

De gellak lamp is speciaal ontworpen voor het drogen van gel nagellak. Pink Gellac heeft een eigen Pro LED-drooglamp. Deze handige lamp schakelt automatisch aan zodra je je hand in de drooglamp steekt. De gellak lamp heeft vier anti-slip rubberen voetjes voor op tafel, waardoor hij niet kan wegglijden. Ook heeft deze gellak lamp een magnetisch verwijderbare bodem die het schoonmaken van de lamp heel eenvoudig maakt. Bovendien kun je zo ook je teennagels laten lakken. De belangrijkste kenmerken van de gellak lamp zijn:

 • 15W Pro LED lamp
 • Ook geschikt voor de voeten
 • Automatische sensor
 • Timer 30s-60s-120s
 • Magnetisch verwijderbare bodem
 • Vier anti-slip rubberen voetjes voor op tafel
 • Twee jaar volledige garantie
Neutralsense_starterset

Zoek jouw nagelstudio

Hoe werkt de lamp?

Dit is allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar hoe werkt de gellak lamp nu eigenlijk? De lamp is speciaal ontworpen om gellak te drogen. Dit is een speciale nagellak die langer blijft zitten dan gewone nagellak. Door hem onder de lamp te drogen, verhardt hij op een speciale manier. Dit zorgt ervoor dat hij niet gaat verschilferen en tot wel 2 weken lang als nieuw blijft. Je hoeft de lak op je vingers slechts 60 seconden onder de lamp te houden.

Gellak lamp in de nagelstudio

Hoe wordt de gellak lamp in de nagelstudio aangebracht? Eerst worden je nagels geknipt, gevijld en schoongemaakt als gewoonlijk. Dan wordt de eerste laag aangebracht, een basislak. Na deze basis komen 2 á 3 lagen kleurlak, en waar na de topcoat volgt. Deze topcoat kan zowel glanzend als matte zijn. Na elke laag gaan je vingers natuurlijk onder de gellak lamp.

gellac-set

Waarom je kiest voor Pink Gellac

Waarom vraag je je nagelstyliste dan juist naar Pink Gellac? Wij hebben een zeer groot assortiment aan verschillende kleuren gellaks, en we bieden ze aan in heel veel verschillende afwerkingen. Van crème tot glitter, van matte tot metallic, je vindt het allemaal in het assortiment van Pink Gellac. Hier op de site zie je welke kleuren we allemaal in ons assortiment hebben. Vraag je nagelstyliste of ze je nagels wil lakken met Pink Gellac, en ontdek zelf de kracht van onze gellak lamp!

Ledxl_set

PINK GELLAC BIJ JOUW IN DE BUURT

LOCATIES IN NEDERLAND

   BEKIJK DE KLEUREN VAN PINK GELLAC

   Back To Top