skip to Main Content
Keuze uit heel veel kleuren Altijd een nagelstudio bij jou in de buurt Uitstekende prijs-kwaliteit gellak

Nu overal verkrijgbaar

Ben jij iemand die haar nagels graag goed verzorgd? Dan ben je waarschijnlijk al bekend met de hoge kwaliteit en het gemak van gellak. Gellak kun je bijvoorbeeld kopen in de webshop van Pink Gellac. En wist je dat je voor het kopen van Gellak ook terecht kunt in steeds meer nagelstudio’s in Nederland? Ook bij jou in de buurt is er vast een goede nagelstudio waar je gellak kunt kopen. Nog niet bekend met gellak? Maak dan snel kennis met de gellak van Pink Gellak. Er gaat een wereld voor je open!

Populaire gellak nagellak kopen

Steeds meer meiden en vrouwen zijn overtuigd van de kwaliteit van het assortiment gellak van Pink Gellac voor hun nagels. Het geheim zit hem in het gemak van de gellak. In tegenstelling tot traditionele nagellak, die na twee dagen meestal al aan vervanging toe is, blijft gellak minimaal 14 dagen op je nagels zitten met een prachtige glans! Je kunt gellak laten aanbrengen in een nagelsalon bij jou in de buurt. Maar je kunt gellak ook gemakkelijk zelf thuis aanbrengen en weer verwijderen. Kies jij ook voor het kopen van de aantrekkelijke gellak-producten van Pink Gellac?

Waarom gellak kopen?

Waarom gellak kopen in plaats van traditionele nagellak kopen? In plaats van elke twee tot drie dagen nieuwe nagellak aanbrengen, hoef je gellak maar eenmaal in de 14 dagen aan te brengen. Dat gaat als volgt: je brengt een basiscoating aan op je nagels. Daar overheen doe je 2 tot 3 lagen gellak in de door jouw gekozen kleur die je kort laat uitharden onder de speciale lamp LED-lamp. En met een trendy topcoating heb je gegarandeerd een nog mooier eindresultaat, waarvan je minimaal 14 dagen kunt genieten. Ben je overtuigd? Ga dan direct naar een nagelstudio voor het kopen van gellak van Pink Gellac.

Nagelstudio Amersfoort

Gellak kopen in een nagelstudio in de buurt

Waar gellak kopen?

De honderden kleuren en de handige accessoires van gellak van Pink Gellac kun je kopen in de webshop van Pink Gellac. Onze gellak-producten koop je 14 dagen op proef en kun je eenvoudig omruilen. Als je vandaag voor 23:45 uur bestelt, ontvang je je producten morgen in huis. Bij bestellingen vanaf € 65,- is de verzending gratis. Bestel dus bijvoorbeeld een Pink Gellac starterset. Dan heb je alles wat je nodig hebt in één keer in huis en je betaalt dan geen verzendkosten. Maar je kunt voor het kopen van gellak van Pink Gellac ook naar een nagelsalon bij jou in de buurt.

Pink Gellac Amersfoort

PINK GELLAC NAGELSTUDIO’S

      Back To Top